NyföretagarCentrums pressrum     Sitekarta

Sök

Intervjuer med våra klienter

Vi vill berätta om dig!

Vi gör gärna intervjuer med er som fått rådgivning på er företagsresa, och publicerar dessa här på webbplatsen och i våra sociala medier. Det ger bra reklam både för er och för oss!

Ibland filmar vi och ibland livesänder vi, ibland träffas vi och gör en intervju, men du kan också fylla i formuläret här intill med svaret på frågorna och bifoga de bilder du vill ha med. Det underlättar hanteringen för oss och ger en större chans för dig att bli publicerad.

Vill du inte ha med en bild på dig – vilket vi ändå rekommenderar för det är ju dig vi och läsarna är nyfikna på – kan du utelämna porträttbild, men skicka då gärna med någon annan bild, logotyp, bild på verksamheten osv. 

Nedan kan du läsa tidigare intervjuer och se hur vi lägger upp det på sidan. Vi länkar gärna till dina befintliga sociala medier, webbplats och så vidare.

Lotta von Braun

Lotta von Braun startade sitt bolag mitt under brinnande pandemi men ser trots allt ljust på framtiden. I september 2020 startade Lotta von Braun sitt bolag von Braun utbildning. Hon

Läs mer »