NyföretagarCentrums pressrum     Sitekarta

Sök

Boka rådgivning via nätet

Välkommen att boka tid för kostnadsfri, objektiv och konfidentiell rådgivning.

Enklast kommer du i kontakt med oss och våra rådgivare genom att skicka ett mejl till mark@nyforetagarcentrum.se.

Beskriv gärna lite om dig, verksamheten du tänker starta och hur långt du kommit i processen, det räcker med korta drag så vi får en överblick. Skicka gärna med ditt telefonnummer så vi kan ringa upp dig.

Vid kontakt säger rådgivaren om du bör förbereda något specifikt inför mötet, och ni bestämmer en tid som passar er båda.

Grundläggande inför enskild rådgivning är att du ska arbeta med en affärsplan: finns en interaktiv på nätet på länken HÄR

Vi har olika typer av möten (och evenemang) du kan boka:

– Information eller utbildning i grupp, för dig som går och funderar, men inte är klar över förutsättningarna. Som regel sker sådana möten en gång per månad, oftast som ett frukostmöte. Du ser på listan över vilken plats, vilka dagar och tider som finns lediga.

– Introduktionsmöte, enskild rådgivning för dig som har en färdig affärsidé och jobbar med Affärsplanen. Detta är individuell rådgivning och tar max. en timme. Observera att det står på listan vilken plats (kommun) som rådgivningen kan äga rum i. Välj den plats som passar dig bäst!

– Specialevenemang, mässor, utbildning och liknande. På listan framgår alltid vilken typ av möte eller evenemang det handlar om.

Om du får svaret i första rutan “Inga kommande möten hittades” är vi tyvärr fullbokade på fasta tider. Nya rådgivningstider läggs dock upp fortlöpande.
Du kan skicka ett mejl till oss och föreslå egna tider som skulle passa!
Om du har fått en tid: Boka alltid av din tid senast dagen innan om du har fått förhinder. Gör du inte det förbehåller vi oss rätten att ta ut en avgift på 300 kronor.

NyföretagarCentrum Mark erbjuder lokal rådgivning i Mark, Borås, Svenljunga och Tranemo.