NyföretagarCentrums pressrum     Sitekarta

Sök

Oliver Lindholm – bilvård på Tintaholics

Oliver Lindholm startade 2019 Tintaholics – ett företag som hjälper kunderna att synas!

I slutet av 2019 tog Oliver Lindholm steget till eget då han startade sitt bolag Tintaholics. På Tintaholics hjälper han sina kunder med olika typer av fordonsvård, traditionell städ och tvätt, men också montering av solfilm och dekaler som hjälper kunderna att synas.

Tack vare en annons i Markbladet fick han vetskap om att NyföretagarCentrum Mark bildats och fanns tillgängliga för rådgivning och då tog han kontakt med oss. Oliver hade således varit i gång en tid när han kom till oss, men vi stöttar ju även företagare som redan kommit igång, i upp till tre år efter starten. Han tycker att han har haft stor nytta av NyföretagarCentrum även om han redan hade satt igång.

– Innan jag väl kom hit så var det mycket osäkerhet och man visste inte riktigt hur man skulle fortsätta, man får väldigt mycket klara svar när man kom hit.

Mer konkret berättar Oliver vidare för oss att han efter rådgivningen tagit hjälp av andra, till exempel har han nu lejt bort bokföringen vilket sparar väldigt mycket tid för honom. Att tänka att man ska göra allting själv när man startar sitt företag är en vanlig fallgrop, och ofta frigör man faktiskt både tid och pengar när man köper in tjänster för de uppgifter som känns stora eller svåra. Eller helt enkelt är tråkiga.

– Jag skulle verkligen rekommendera NyföretagarCentrum till någon annan, säger Oliver. Såhär i början när man ska starta så är man så osäker med saker och ting så att då kändes det väldigt bra att kunna få detta stödet.

Vi önskar Oliver Lindholm stort lycka till med sitt företagande, och funderar du själv på att starta eget så boka tid för egen rådgivning! Du kan också logga in och skapa en affärsplan, och har du några andra frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss!