NyföretagarCentrums pressrum     Sitekarta

Sök

Få jobbarkompisar på kontorshotell

Har du precis startat ditt företag? Eller har du kanske hållt på ett tag?

De flesta som startar företag är ensamma i sitt bolag. Soloföretagare helt enkelt. 

Och även om man kanske har en partner i bolaget kan det ju bli många dagar man jobbar ensam. Och ibland dyker det upp frågor, frågor man skulle vilja slänga ut och bolla med någon. Är man då ensam på sitt hemmakontor är det ju ingen som svarar…

Kontorshotell för kollegor

Vad är då vitsen med att hyra en plats på ett kontorshotell? Man vill ju gärna hålla nere sina kostnader när man startar sitt bolag. Och det har vi all respekt för, men om vi vänder på det…

På kontorshotell får du en mer eller mindre dedikerad arbetsplats. Detta kan ju bli en lägre kostnad än att eventuellt behöva inreda ett eget kontor i bostaden. Beroende på förutsättningar på olika kontorshotell kan du få ett ”eget” skrivbord, eller så finns det en hylla/hurts tillgänglig du kan förvara saker i mellan tillfällena du är där.

Skrivare vet ju alla kan vara en ganska kostsam investering. Sen ska det bytas toner och grejas. På kontorshotell finns ju i princip alltid skrivare tillgänglig, ofta även skrivare som kan hantera A3, vilket gör att du ganska enkelt kan göra en stor skylt du kan smäcka upp i ditt fönster för att visa att du finns!

Ett kontorshotell är en ypperlig plats för att nätverka! Vad erbjuder du för tjänst? Vad behöver du för tjänst? Vilka samarbeten och synergier kan uppstå när människor möts? Behöver en kontorshotellskollegas kompis en tjänst som en kompis till dig kan erbjuda? Möjligheterna är oändliga – och förmodligen också svårast att mäta i kronor och ören för den som är intresserad av det.

Fika- och lunchsällskap. Nej, såklart är du inte på ett kontorshotell för att fika. Men vi vet ju också hur viktiga de ”informella mötena” är, när man sitter och samtalar över en kaffe eller lunch. Dessutom, hyr du plats på ett kontorshotell finns det ju ofta någon att bolla en fråga med. Skönt att inte behöva tänka ut alla svar och eventualiteter själv, eller hur?!

Intresserad av coworking?

Skulle du vilja att vi från NyföretagarCentrum Marks sida drog ihop nystartade – och andra – företagare och sågs någon fast dag i veckan/månaden för att jobba ihop?

Fyll i så fall i formuläret och markera de veckodagar som passar dig bäst, så ser vi till att göra något bra av det!

Vid tangetnerna

Detta inlägg är författat av Veronika Berg som skriver utifrån egna erfarenheter, med fokus på vilka tjänster våra samarbetspartners erbjuder.
Du kan också bli samarbetspartner till NyföretagarCentrum Mark! En välgärning med CSR-perspektiv.

Erbjudandet:

Hyr en fast kontorsplats per månad, eller kom och jobba en dag!

Oavsett om du hyr månadsvis eller mer sporadiskt ingår wifi, skrivare (A4, A3, färg), det lilla konferensrummet med plats för sex personer, kaffe och bryggare finns, micro, kyl och tallrikar likaså – allt som behövs för att underlätta din arbetsdag!

Om vår samarbetspartner:

Hajoms Utvecklings AB verkar för att du ska bli:

  • Friskare
  • Mättare
  • Smartare
  • Rikare

Allt i Hajomskolans ”gamla” lokaler.

Hajomskolan förvärvades av Hajoms Utvecklings AB den 1 juni 2015. Efter det har omfattande renovering skett av matsal, restaurangkök och konferensavdelning. Faciliteterna är i toppmodernt skick med allt du kan tänkas behöva för konferens, möten, utbildningar och så vidare.