NyföretagarCentrums pressrum     Sitekarta

Sök
Laddar Evenemang

« Alla Evenemang

  • Detta evenemang har redan ägt rum.

MasterMind session 9 januari -23

måndag, 9 januari 2023 kl 10:00 - 12:00

Har du något dilemma – stort eller litet – du känner att du kört fast på, eller vill ha hjälp med brainstorming runt en fråga?

Första måndagen varje månad (med några undantag, se kalender) erbjuder vi MasterMind-sessioner i samarbete med en av våra samarbetspartners.

Sessionen är kostnadsfri, du måste dock anmäla ditt deltagande så vi kan planera aktiviteten. Om du anmäler dig men inte dyker upp eller avbokar vid förhinder förbehåller vi oss rätten att fakturera 200 kr i no-show-avgift.

 

Några ord från arrangören:

MasterMind är ett beprövat koncept som tar avstamp i ett citat från Napoleon Hill:

”No two minds ever come together without, thereby, creating a third, invisible, intangible force which may be likened to a third mind”

Det är fantastiskt att se varenda deltagare kunna bidra med nya tankar och idéer oavsett vem man är, vad man har för utbildning eller erfarenhet, eller var man kommer ifrån. Det är dynamiken i gruppen som gör att man kommer framåt varje gång. Det gör ingenting att gruppen varieras från gång till gång, det ger bara fler synvinklar och nya uppslag.

Första gångerna jag själv skulle delta gjorde jag det med en tanke på ”Vad kan jag bidra med, jag är ju inget snille direkt…!”, men jag tänkte ju och kanske framför allt tolkade uttrycket MasterMind helt fel. Det handlar inte om den enskilda individens utbildnings- eller upplevda intelligensnivå, det handlar helt om den kraft och kreativitet som uppstår i gruppen, hur en person säger en sak som nästa person spinner vidare på och som slutligen resulterar i en tredje tanke. Det är häftigt att se och uppleva, och oftast lämnar man en MasterMind-session med nya tankar, idéer och energi, även om man inte haft någon egen fråga att ta upp i gruppen.

Välkommen att prova på!

Veronika Berg, Hemsideverkstaden i Mark

Detaljer

Datum:
måndag, 9 januari 2023
Tid:
10:00 - 12:00
Evenemang Kategori:

Plats

Hemsideverkstaden i Mark
Skjutsgatan 2c
Kinna, 51154 Sverige
+ Google Map